Dax för dagshajk 19/11.

På söndag är det dagshajk på torpet, som vi har valt att kalla för samarbetshajk, för det blir en hel del lek att samarbeta kring.
Vi ses som vanligt vid rinken 11.00 och avslutar kl 14.00.
Ta på rejält med kläder och ta med matsäck.

Vid förra scoutkvällen 7/11 var det första tillfället av tre, som vi samlade samlade tomflaskor och burkar till förmån till Världen Barn. Enbart vid detta tillfälle samlade vi in för 153 kr. Imponerande!

Fråga gärna hemma, hos grannar, släktingar om de har tomflaskor och burkar som ni kan få.
Vi samlar in vid ytterligare två scoutträffar 19/11 och 2/12.
Till terminsavslutningen den 12/12 redovisar vi hur mycket vi sparat ihop totalt till Världens Barn.

Här på vår hemsida gistad.scout.se, hittar ni vårt program under ”Kalendarium”, och på ”Bloggen” finns lite vad vi varit med om, och det finns även annat smått och gott som kan vara bra att veta.

Var redo!
Hälsningar från ledarna i Gistad scotkår
genom Siv Andersson 0706-346042