Inbjudan till HÖSTHAJK

VÄLKOMMEN TILL HÖSTHAJK med övernattning lördag-söndag 20-21 oktober 2018 på scoutstället Holmen Vi kommer att ha de flesta aktiviteterna utomhus, men sova inomhus. Våra äldsta scouter kommer dock att få en extra utmaning och ska sova i vindskydd. Vi behöver Läs mer »

Hoppkul 13/10 inställt.

Distriktsarrangemanget HOPPKUL (för scouter 7-10 år) flyttas till obestämt datum. Vi återkommer när vi vet mer.

Besök Landeryds observatorium grupp 2

Besök på Landeryds observatorium 9/10, grupp 2. Om det blir mulet blir besöket inställt, och vi får besked under eftermiddagen. Så fort vi får besked kommer vi att meddela alla i grupp 2 på er mail. Blir visningen blir inställd Läs mer »

Besök inställt, scoutkväll istället

Nu har jag fått det bekräftat, besöket på Landeryds observatorium ikväll är INSTÄLLT! Alltså ses grupp 1 vid rinken ikväll kl 17.30. Vi kommer att vara vid grillplatsen vid spåret och göra upp eld. Ta gärna med sittlapp om ni Läs mer »

Landeryds observatorium

Kommande besök på Landeryds observatorium Vid våra kommande besök på observatoriet kommer de att berätta om stjärnhimlen, och vi kommer att få titta i en stort teleskop. Scoutkåren har bokat två datum för att besöka observatoriet, 2/10 och 9/10. Visning Läs mer »

Getingen lördagen 29/9

Getingen, ett upplevelsearrangemang lördagen 29/9 för scouter 10-12 år! Arrangemanget Getingen genomförs varje år av en eller flera scoutkårer i distriktet NÖG (Nordöstra Götalands scoutdistrikt). I år är det Treklöver scoutkår från Norrköping som är arrangör och genomförs på Kullersta Läs mer »

Scoutkväll på torpet 18/9

Välkomna till scoutkväll på torpet tisdagen den 18/9 kl 17.30-19.00! Vi samlas vid rinken kl 17.30. Sen tar vi oss upp till torpet där vi denna gång ska syssla med chiffer och livlina. Tiden brukar gå fort, men vi är Läs mer »

Paddling på Göta kanal 9/9

På söndag den 9/9 är det dagshajk med paddling på Göta kanal. Endast för tidigare scouter (ej för blivande scouter). Vi blir 13 scouter och ett helt gäng med ledare och vuxna, men endast 2 ledare kommer att paddla.Övriga får Läs mer »

Höstterminen börjar 4/9

Höstterminen startar tisdagen den 4/9 kl 17.30-19.00, för nya och gamla scouter. Kom gärna och prova på. Samling vid hockeyrinken, för att sen promenera upp till vårt scouttorp. Styrelsen och ledarna i Gistad scoutkår hälsar gamla och nya scouter välkomna!

Välkomna till föräldramöte och höstplanering!

Ni är välkomna till oss på torpet söndagen den 17/6 kl 15.00. Det är nyttigt och bra att få höra alla föräldrars åsikter, vad som är bra och vad som kan bli bättre. Era synpunkter är viktiga! Inför höstterminen kan Läs mer »