Beställning av scoutskjortor

Beställning av scoutskjortor, t-shirts och extra halsdukar Vi brukar göra beställningar av skjortor/t-shirt gemensamt för att slippa fraktkostnaden. Skicka era beställningar till Siv på mail eller meddela på scoutträffen den 25 mars. Beställningen önskas senast måndagen den 26/3, så hinner Läs mer »

Äntligen scoutträff igen 25/3

OBS! Sommartiden börjar på söndag. Vi samlas på söndag 25/3 kl 11.00 vid rinken som vanligt, och räknar med att vara tillbaka kl 14.00 Ta på er ordentligt och ta med matsäck, gärna något varmt att dricka för vi hinner Läs mer »

Scoutträff 10/3 flyttas

Scoutträffen 10/3 för Spårarna flyttar vi till våren! Alltså ingen träff 10/3! Detta tillfälle är för scouter som började nu på höst- eller vårterminen. Vi tänker tälja och lite andra aktiviteter, och vi behöver mer värme för det. Vi återkommer Läs mer »

Landeryds observatorium 13/3, tredje försöket!

Ett sista försök med besök på observatoriet tisdagen 13/3 Tredje gången gillt! Vi kan bara hoppas. Visning sker endast vid stjärnklart himmel, och besked kommer jag att få på eftermiddagen 13/3 Blir det inget denna gång gör vi nytt försök Läs mer »

Landeryds observatorium 6/3, nytt försök och ny tid.

Nytt försök med besök på observatoriet kommande tisdag 6/3 Visning sker endast vid stjärnklart himmel, och besked kommer jag att få besked på eftermiddagen 6/3 om det blir av eller blir inställt. Reservdag är bokat till tisdagen därpå 13/3. Vid Läs mer »

Välkommen till kårstämma

KALLELSE TILL KÅRSTÄMMA I GISTAD SCOUTKÅR TISDAGEN DEN 20 MARS 2018 KL 18.30 HEMMA HOS SIV ANDERSSON I BJÖRKTORP. Föredragningslista för kårstämma 1.   Val av ordförande och sekreterare för mötet 2.   Justering av röstlängd 3.   Val av två justerare 4.   Läs mer »

Landeryds Observatorium 27/2

Besök på Landeryds Observatorium kommande tisdag 27/2! Visning sker endast vid stjärnklart himmel, och besked kommer vi att få under tisdagseftermiddagen. OBS! Så fort jag fått besked kommer jag att meddela er på mailen hur det blir. Om ni önskar Läs mer »

Dags för ny scoutträff på söndag 11/2 kl 11-14

Vi samlas som vanligt vid rinken kl 11 och går sen till vårt scouttorp. Vi räknar med att vara tillbaka kl 14. Ta med matsäck, och gärna något varmt att dricka, för vi kommer inte hinna fixa någon grilleld denna Läs mer »

Det närmar sig terminstart! Söndag 28/1 kl 11-14

Välkomna nästa söndag den 28/1 så ska vi titta till Torpet igen! Vi samlas som vanligt vid rinken kl 11 och går till torpet. Vi börjar givetvis terminen med med brasa och korvgrillning. Ta med matsäck, vi bjuder på korv Läs mer »

Vårterminen börjar 28/1 2018 för gamla och nya scouter!

Vi kommer med mer info när planeringen är klar. Hälsar ledare och styrelse i Gistad scoutkår.