Midgård 2017-så här blev det!

Nu är vi hemma igen efter lägret i Limmernäs, trötta, nöjda och solbrända.

Gistad tackar Landeryd och Linghem för ett väl planerat läger och några soliga, härliga dagar!

Under lägret har vi hjälpt folket i Midgård att lösa ett magiskt pussel, så att de får det bra igen och kan leva ett gott liv.
Den onda trollkarlen Maktlitho har lurat till sej makten och utnyttjat naturen så att den inte mår bra.

Vi har förbättrat folkets värld genom att stoppa Maktlitho genom att utföra uppdrag i vattenriket, ängsriket och skogsriket.
För varje uppdrag har vi fått en pusselbit till Vishetens symbol.

Vi lyckades lösa pusslet och det blev fest i Midgård!

Här är några bilder. Vi kan inte visa allt, för att det inte får publiceras bilder utan allas godkännanden, och det är svårt att fixa med så många scouter.

Här vid Norshornsstenen berättar lägerchef Stefan om Vishetens symbol, och här skickar kungen filmmeddelanden till oss.
170527MidgårdNoshornstenen
Gistadsscouternas tält. Och det fanns det mååååånga fler tält i skogen.
170525_Tältliv-COLLAGE
Promenad till ett av uppdragen, som var att bygga en A-bro. Här en fin surrning
170527_Promenad+knop-COLLAGEHär är vi uppklädda till fest i Midgård och ska snart äta en festmåltid, då även kungen kom och hälsade på. Dock är vi lite trötta av all sol, men sen piggnade vi till!
170527MidgårdFestklädda
Sista kvällen hade vi lägerbål vid sjön. Solen sken och svanarna simmade i bakgrunden. Många sånger och uppträdanden blev det. Helt underbart!
Lägerbålselden på sjön, och på lägerkommitén som planerat och fixat lägret.
Efter lägerbålet fortsatte festen med disco vid Norshornsstenen.
170527_Lägerbålseld+lägerkommité-COLLAGE
Vad vore ett läger utan eld, kaffe och diskvatten…….
170526MidgårdKaffeEld

Midgård_TextMini