Kanothajk dag 1

Lördagen den 9 september 2017.
Här är gänget som samlats vid rinken innan avfärd till ”Kåken” vid sjön Rängen. Här passade vi på att ta ett gruppfoto.
Tor och Ture saknas tyvärr på gruppfotot, men de anslöt lite senare.

Lördagen bjöd på lite småregn på dagen, men det störde inte oss.
Efter lunchen varvade patrullerna Nyckelpigorna och Spindlarna mellan paddling och pyssel. Bl.a fick alla nya scouter halsdukar och göra sölja.
Kanothajk170909_SamlingAvfärd
Kanothajk170909_FörstaLunchen
Kanothajk170909_Paddling-COLLAGE
Kanothajk170909_PaddlingS-COLLAGE
Kanothajk170909_PålandRegnklädda
De äldre scouterna förberedde kvällens lägerbålseld. Vi valde sen bort det för att det regnade så mycket, och vi hade en inomhusvariant på lägerbål istället.
Det blev kul och annorlunda, och vi grillade marshmallows på värmeljus.
Även middagen fick ätas inomhus.
Kanothajk170909_FörberedelseEld
Kanothajk170909_MiddagInomhus
Det var inte svårt för någon att somna efter en hel dag uteliv.
De flesta sov inomhus, men 5 av oss sov i tält. Mycker rogivande att sova i tält när regnet smattrar på tältduken. Marie valde att sova ute i sin hängmatta.