Dagshajk på Torpet 19/11

Oj, vi fick inte det bästa vädret på denna scoutträff, men vi fick en bra dag ändå!

Idag gick vi till torpet via spåret och hagarna, och det började snöa när vi gick. Det var också arbetsdag i sportklubben, så det var fyrhjulingar, andra maskiner och många som jobbade i spåret när vi gick.

Idag passade vi på att elda vår rishög, för nu är det liten risk för skogsbrand.
Vi hjäptes alla åt att samla knaster för att tända rishögen med, och vi fick kämpa ordentligt för att få eld, för riset var mycket blött. Och vi lyckades!

Att elda tog tid och vi hann inte med samarbetslekarna som vi planerat, men lite skidor blev det, se bilden här nedan.

Tre timmar går väldigt fort, och vi blev sena tillbaka.
Förlåt till alla föräldrar som väntar!

171119_Mot torpet i snö
171119_Elda rishög171119_Skidor Lek