Äntligen är vi igång!

I tisdags 4/9 startade vi höstterminen med ett helt gäng blivande scouter, tillsammans med våra ”gamla” scouter.

Innan vi gick upp till vårt scouttorp presenterade sig ledare och styrelse, och alla barn fick säga sitt namn. Sen fördelades alla i två patruller, patrull Ulla och i patrull Marie.

På torpet hissades flaggan och Marie berättade om torpet.
I patrullerna gjordes olika organisationstävlingar, och efteråt blev det fika.

Innan flaggan halades så organiserade sig hela gruppen i bokstavsordning, vi sjöng vår gistadssång och gjorde några scoutrop.
Efter att vi kommit tillbaka till rinken avslutades kvällen med Gnistan.

Här nedan pysslar ”patrull Ulla” med organisationstävlingar, med kossorna som publik.
TerminstartTorpet_180904