Landeryds observatorium

Kommande besök på Landeryds observatorium Vid våra kommande besök på observatoriet kommer de att berätta om stjärnhimlen, och vi kommer att få titta i en stort teleskop. Scoutkåren har bokat två datum för att besöka observatoriet, 2/10 och 9/10. Visning Läs mer »

Getingen lördagen 29/9

Getingen, ett upplevelsearrangemang lördagen 29/9 för scouter 10-12 år! Arrangemanget Getingen genomförs varje år av en eller flera scoutkårer i distriktet NÖG (Nordöstra Götalands scoutdistrikt). I år är det Treklöver scoutkår från Norrköping som är arrangör och genomförs på Kullersta Läs mer »

Scoutkväll på torpet 18/9

Välkomna till scoutkväll på torpet tisdagen den 18/9 kl 17.30-19.00! Vi samlas vid rinken kl 17.30. Sen tar vi oss upp till torpet där vi denna gång ska syssla med chiffer och livlina. Tiden brukar gå fort, men vi är Läs mer »

Paddling på Göta kanal 9/9

På söndag den 9/9 är det dagshajk med paddling på Göta kanal. Endast för tidigare scouter (ej för blivande scouter). Vi blir 13 scouter och ett helt gäng med ledare och vuxna, men endast 2 ledare kommer att paddla.Övriga får Läs mer »